תחליב לחות MINERAL 89 עם הגנה גבוהה מאוד מהשמש SPF50 50 מ"ל | וישי - Vichy | חי פארם
יש לך 0 מוצרים בסל הקניות
  • תחליב לחות MINERAL 89 עם הגנה גבוהה מאוד מהשמש SPF50 50 מ
50 מ"ל (254 ₪ ל-100 מ"ל)
מק"ט מוצר: 3337875895781

תחליב הלחות MINERAL 89 עם SPF50 מבית וישי הוא פתרון מושלם לשגרת טיפוח יומיומית – משלב לחות אינטנסיבית, חיזוק המחסום הטבעי של העור והגנה רחבה במיוחד מפני קרני השמש המזיקות. התחליב מתאים לכל סוגי העור, כולל עור רגיש, ומומלץ במיוחד לאלו המחפשים מוצר רב-תכליתי: גם לחות, גם הגנה, וגם פעולה מחזקת ומרגיעה לעור.

המוצר מבוסס על המים הטרמליים ממעיינות וישי, המכילים 15 מינרלים חיוניים המאזנים, מרגיעים ומחזקים את העור. בנוסף, מכיל חומצה היאלורונית טהורה המספקת לחות לעור לאורך זמן, ומסייעת בשמירה על נפח וגמישות. שכבת ההגנה משלבת מסנני קרינה מתקדמים (SPF50) המגנים ביעילות מקרני UVA ו-UVB ותורמים למניעת נזקים עתידיים ופיגמנטציה.

הפורמולה הקלילה אינה שומנית, אינה קומדוגנית (לא סותמת נקבוביות), מתאימה לשימוש יומיומי גם מתחת לאיפור, ואינה צורבת בעיניים. ללא בושם, ללא פראבנים, היפואלרגנית ונבדקה דרמטולוגית.

רכיבי המוצר תחליב לחות MINERAL 89 עם הגנה גבוהה מאוד מהשמש SPF50 50 מ"ל | וישי - Vichy

  • מים טרמליים ממעיינות וישי – להרגעת העור ולחיזוקו
  • חומצה היאלורונית – ללחות אינטנסיבית ולמראה עור מלא
  • מסנני קרינה SPF50 – להגנה רחבה מקרני UVA ו-UVB
  • ללא בושם | ללא פראבנים | היפואלרגני | נבדק דרמטולוגית
  • נפח: 50 מ"ל

הוראות שימוש

יש למרוח שכבה נדיבה של התחליב מדי בוקר על עור פנים נקי ויבש, לפני החשיפה לשמש. מומלץ לחדש את המריחה במהלך היום, במיוחד לאחר רחצה, הזעה או ניגוב הפנים. מתאים לשימוש יומיומי בכל עונות השנה.

תחליב MINERAL 89 SPF50 מספק לעורך את השילוב האידיאלי בין לחות, הגנה וטיפוח – לעור מאוזן, רך, רענן ומוגן לאורך כל שעות היום.

מק"ט מוצר 3337875895781
קוד ירפא 71209
שם יצרן וישי - Vichy
תכולה 50 מ"ל (254 ₪ ל-100 מ"ל)
זמן אספקה עד 5 ימי עסקים
למה לקוחות קונים אצלנו
  • קניה מאובטחת
  • שירות לקוחות מנצח
יש לך שאלה? בוא נשוחח ב-WhatsApp