יש לך 0 מוצרים בסל הקניות
  • קרם גוף טיפולי לבנדר עץ התה וקצח 250 מ
  • קרם גוף טיפולי לבנדר עץ התה וקצח 250 מ
  • קרם גוף טיפולי לבנדר עץ התה וקצח 250 מ
250 מ"ל (40.80 ₪ ל-100 מ"ל)
מק"ט מוצר: 7290014950801
למה לקוחות קונים אצלנו
  • קניה מאובטחת
  • שירות לקוחות מנצח

קרם גוף טיפולי לבנדר, עץ התה וקצח 250 מ"ל מבית LAVIDO פותח כדי להעניק לעור הגוף טיפול יומיומי מזין ומרגיע, במיוחד כאשר העור יבש, רגיש או נוטה לגירוי. הקרם מעניק לחות עשירה ותומך בתחושת נוחות מתמשכת, ומסייע לשמור על עור רך, גמיש ונעים למגע לאורך היום.

הפורמולה הטיפולית מתאימה במיוחד לעור הזקוק להזנה מוגברת, והיא מסייעת להפחית תחושת יובש ומתיחה. הקרם מעניק לעור שכבת לחות נעימה המסייעת בהגנה מפני יובש סביבתי, ולכן מתאים במיוחד לשימוש לאחר מקלחת, בתקופות של מזג אוויר יבש או לאחר חשיפה לשמש ולרוח. המרקם נוח למריחה, נספג היטב ואינו מותיר תחושת כבדות, כך שניתן להשתמש בו גם במהלך היום.

השילוב בין לבנדר, עץ התה וקצח מעניק לקרם אופי טיפולי ומרגיע. לבנדר ידוע בניחוח הארומתרפי המרגיע שלו ובתחושת הנוחות שהוא מעניק לעור. עץ התה תורם לתחושת ניקיון ורעננות, וקצח מעניק תחושת הזנה עמוקה ותמיכה בעור יבש. יחד, הרכיבים יוצרים קרם גוף שמסייע לשמור על עור מאוזן ונעים יותר, ומתאים גם למי שמחפש מוצר טיפוח טבעי עם תחושת טיפול עדינה.

בשימוש קבוע, הקרם מסייע לעור להרגיש מטופח יותר, רך יותר ובעל מראה אחיד. זהו פתרון מצוין לשגרת טיפוח יומיומית לכל המשפחה, במיוחד כאשר רוצים קרם גוף אחד שמעניק גם הזנה וגם תחושת הרגעה.

רכיבי המוצר – קרם גוף טיפולי לבנדר עץ התה וקצח 250 מ"ל | לבידו LAVIDO

  • לבנדר לניחוח מרגיע ולתחושת נוחות
  • עץ התה לתחושת ניקיון ורעננות
  • קצח להזנה ותמיכה בעור יבש
  • רכיבי לחות והזנה לריכוך ושמירה על גמישות

הוראות שימוש עבור קרם גוף טיפולי לבנדר עץ התה וקצח 250 מ"ל | לבידו LAVIDO

למרוח כמות מתאימה על עור נקי ויבש ולעסות בעדינות עד לספיגה מלאה. מומלץ להשתמש פעם עד פעמיים ביום או לפי הצורך, במיוחד לאחר מקלחת או כאשר העור מרגיש יבש או מגורה. מתאים לשימוש יומיומי לכל הגוף. לשימוש חיצוני בלבד. יש להימנע ממגע עם העיניים.

דגם 7290013014757
מק"ט מוצר 7290014950801
קוד ירפא 53569
שם יצרן לבידו - Lavido
תכולה 250 מ"ל (40.80 ₪ ל-100 מ"ל)
זמן אספקה עד 5 ימי עסקים

עוד מוצרים בקטגוריה

לה רוש-פוזה - La Roche-Posay

סיקאפלסט באום 100 מ"ל Baum B5 לה רוש פוזה

  82  
G3

ג'ל לחות על בסיס מים, 100 מ"ל, G3

  25  
סרווה - CeraVe

קרם לחות לעור יבש עד יבש מאוד, 340 גרם, סרווה

  81  
וישי - Vichy

דאודורנט רול און אנטי פרספירנט 48 שעות לעור רגיש אנטי 50 מ"ל וישי

  55  
יש לך שאלה? בוא נשוחח ב-WhatsApp