סבון ידיים ופנים פאבוניס מס' 374 (400 מ"ל) | Rudy Profumi | חי פארם
יש לך 0 מוצרים בסל הקניות
  • סבון ידיים ופנים פאבוניס מס' 374 (400 מ
400 מ"ל (17.50 ₪ ל-100 מ"ל)
מק"ט מוצר: 3612940000797
70 ₪

סבון ידיים ופנים פאבוניס מס' 374 מבית Rudy Profumi הוא תכשיר יוקרתי לניקוי ידיים ופנים, המותיר את העור רך, מוזן ומבושם בניחוח ייחודי ומפנק. הסבון מתאים לשימוש יומיומי, ומציע חוויית ניקוי מרעננת ומועשרת בלחות שתשמור על גמישות ובריאות העור.

הפורמולה העדינה של הסבון מנקה את העור מבלי לייבש אותו, והיא מועשרת ברכיבים מרגיעים ומזינים המסייעים בשמירה על רכות העור. הניחוח האלגנטי המאפיין את סדרת פאבוניס של Rudy Profumi הופך את השימוש בסבון לחלק בלתי נפרד משגרת הטיפוח היומית.

הסבון מתאים לשימוש גם לידיים וגם לפנים, ומספק תחושת רעננות וניקיון לאורך כל היום. הוא מתאים לכל סוגי העור, כולל עור רגיש, הודות לפורמולה המאוזנת שאינה מכילה מרכיבים קשים או מייבשים. הסבון מהווה בחירה מושלמת לכל מי שמחפש ניקוי יעיל ומרענן עם ניחוח ייחודי.

רכיבי המוצר סבון ידיים ופנים פאבוניס מס' 374 (400 מ"ל) |  Rudy Profumi

  • ניחוח פאבוניס ייחודי
  • רכיבים עדינים ומזינים לעור
  • ללא פראבנים
  • נפח: 400 מ"ל

הוראות שימוש

יש להרטיב את הידיים או הפנים במים, למרוח כמות קטנה של סבון ולעסות בעדינות עד להקצפה. לשטוף היטב במים. מתאים לשימוש יומיומי לשמירה על ניקיון ורעננות העור.

סבון ידיים ופנים פאבוניס מס' 374 מבית Rudy Profumi מעניק חוויית טיפוח רעננה ומפנקת עם ניחוח בלתי נשכח.

דגם No 374
מק"ט מוצר 3612940000797
קוד ירפא 509317
שם יצרן רודי פרופומי - Rudy Profumi
תכולה 400 מ"ל (17.50 ₪ ל-100 מ"ל)
זמן אספקה עד 5 ימים עסקים
למה לקוחות קונים אצלנו
  • קניה מאובטחת
  • שירות לקוחות מנצח
יש לך שאלה? בוא נשוחח ב-WhatsApp