קרם קל למיצוק ולאפקט ליפטינג 50 מ"ל | Korff | חי פארם
יש לך 0 מוצרים בסל הקניות
  • קרם קל למיצוק ולאפקט ליפטינג 50 מ
50 מ"ל (660 ₪ ל-100 מ"ל)
מק"ט מוצר: 8050519683746

קרם קל למיצוק ולאפקט ליפטינג מבית Korff נועד לסייע בהענקת מראה עור מוצק ומתוח, תוך כדי שיפור האלסטיות והלחות של העור. הקרם מועשר ברכיבים פעילים כגון קולגן וחומצה היאלורונית, המוכרים ביכולתם להעניק אפקט ליפטינג מיידי, ולשפר את מרקם העור על ידי הגברת גמישותו וחיזוק מבנה התאים.

הפורמולה הקלילה של הקרם מאפשרת ספיגה מהירה בעור ללא תחושת כבדות או שמנוניות, מה שהופך אותו למתאים לשימוש יומיומי, גם כבסיס לאיפור. הקולגן מסייע במיצוק העור ובהפחתת קמטים וקמטוטים, בעוד שהחומצה ההיאלורונית מעניקה לחות אינטנסיבית ומיידית, ומותירה את העור רך, גמיש ומואר.

השימוש בקרם זה מתאים לכל סוגי העור, ובמיוחד לעור בוגר או לעור הזקוק לחיזוק ומתיחה. הקרם פועל בצורה מתמשכת לשיפור מראה העור, מסייע להפחתת קווי הבעה ומעניק אפקט ליפטינג המותיר את העור במראה צעיר, מתוח ורענן.

רכיבי המוצר קרם קל למיצוק ולאפקט ליפטינג 50 מ"ל | Korff

  • קולגן – מסייע במיצוק העור והפחתת קמטים
  • חומצה היאלורונית – מעניקה לחות עמוקה וגמישות
  • פורמולה קלילה להספגה מהירה
  • מתאים לכל סוגי העור
  • ללא פראבנים
  • נפח: 50 מ"ל

הוראות שימוש

יש למרוח כמות קטנה של הקרם על פנים נקיות בבוקר ובערב, ולעסות בעדינות בתנועות סיבוביות עד לספיגה מלאה. הקרם מתאים לשימוש לפני האיפור ומומלץ לשימוש יומיומי לקבלת תוצאות מיטביות.

קרם קל למיצוק ולאפקט ליפטינג מבית Korff מעניק לעור מראה צעיר, מתוח ומוצק, ומשאיר את העור רך ונעים למגע לאורך כל היום.

מק"ט מוצר 8050519683746
קוד ירפא 81024
שם יצרן Korff
תכולה 50 מ"ל (660 ₪ ל-100 מ"ל)
זמן אספקה עד 5 ימים עסקים
למה לקוחות קונים אצלנו
  • קניה מאובטחת
  • שירות לקוחות מנצח

ד"ר פישר - Dr Fischer

אולטרסול ספריי רציף שקוף 200 מ"ל SPF50 ד"ר פישר

  55  
נטורטינט

צבע לשיער גוון 5N חום ערמונים בהיר, 155 מ''ל, נטורטינט

  48  
יש לך שאלה? בוא נשוחח ב-WhatsApp